15 Kasım, 2007

sevgili okuyucularıma teşekürler

Blog yazmaya büyük bir heyecanla başladım. Başarıyı tırmanırken aklımda siz okuyucularıma ne kadar faydalı olabiliyorum geliyor? Google dan gelen anahtar kelimelere baktığımda bu amacıma ulaştım gözüküyor en çok ziyaretçi çeken anahtar kelimeler, bilgisayar öğrenmek, internet kullanmayı öğrenmek istiyorum,kendini geliştir, bilgisayar parçalarını öğrenmek, gibi kelimelerdir. Bu anahtar kelimelerle gelen ziyaretçilerin sitede bulunma sürelerinin uzun olması sevindirici bir durum. Kısa bir süre sonra alexa ve pagerank değerlerinin yükselmesi bir tesadüf değildir. Blogohbe yazılarının sizlere daha faydalı olabilmesi için bana email olarak göndereceğiniz bilgisayar ile ilgili konuları yayımlamaktan, yazmaktan büyük bir mutluluk duyarım. Unutmayın yazı yazarken beni en çok yönlendiren konular sizlerden aldığım görüşler ve istatistiklerdir. Her zaman için olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bana göndermeniz beni sevindirecektir.


Ah şu okul da vize dönemi başladı mı doğal olarak ben de durgunluklar başlıyor. Bu ay içerisinde gelen maillere cevap veremiyorum diye sakın ola ki güzel yorumlarınızı ve görüşlerinizi esirgemeyin.
Hep aklımda projelerle gezdim en güzel proje ise amaca ulaşan hayata geçirilen projelerdir. Yazılım sektörüne iyice ayak atarak artık sadece yazı yazarak değil bu sefer güzel projelerle sizlere faydalı olabilmenin sevincini yaşamak istiyorum.
İnternetten beklentileriniz nedir adında bir yazı yazmadan önce sizlere faydalı olabilecek internet ile ilgili her türlü görüşlerini bekliyorum... Belki düşlediğiniz gerçekleşir.

Unutmayın ki beni faydalı araçlar sunmaya iten heyecan hep sizlerin görüşleriniz ve beklentilerinizdir. Beni başarıya götürecek olan ise faydalı olabilme heyecanıdır. Bu heyecanı bana yaşattığınız için tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Asıl ben size teşekkür ederim bu kadar kibar bir bey aramıza geldiği için :)

Mailinizi de yeni gördüm spama düşmüş özür dilerim

saygı ve sevgilerimle ve tabii ki başarılar